Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Το The Grand Tour αποχαιρέτησε την… τέντα του (+video)


   Στο τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σειράς του The Grand Tour, οι παρουσιαστές Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May αποχαιρέτησαν το κοινό τους, αλλά και την… σκηνή που αποτέλεσε το στούντιο των γυρισμάτων για όλα τα μέχρι σήμερα επεισόδια της ιδιαίτερα
δημοφιλούς εκπομπής αυτοκινήτου. Παρόλο που το αρχικό συμβόλαιο για τρεις κύκλους επεισοδίων έληξε, ένα νέο συμβόλαιο για τέταρτο κύκλο έχει ήδη υπογραφεί από τον περασμένο Δεκέμβριο μεταξύ των τριών βρετανών παρουσιαστών και της Amazon. Όμως τα νέα επεισόδια θα αποτελούν road-trips σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν με ειδικά επεισόδια, χωρίς τα εσωτερικά γυρίσματα και φυσικά την ιδιωτική πίστα που δοκίμαζαν όλα τα γρήγορα μοντέλα.

   Ο Jeremy Clarkson εμφανίστηκε στο τέλος του 14ου επεισοδίου του τρίτου κύκλου του The Grand Tour ιδιαίτερα συγκινημένος, χωρίς βέβαια να χάσει το βρετανικό χιούμορ του, αποχαιρετώντας το κοινό που παρευρισκόταν τα 16 τελευταία χρόνια στα γυρίσματα, κάτι που δεν πρόλαβε να κάνει όταν έφυγε από το BBC μετά το γνωστό περιστατικό που είχε με παραγωγό του Top Gear. Μιλώντας αργότερα στην εφημερίδα The Sun, ο κ. Clarkson είπε ότι μέρος της συγκίνησης που τον διακατείχε στον αποχαιρετισμό του στο τελευταίο επεισόδιο, οφειλόταν και στην απότομη αποχώρησή του από το Top Gear πριν περίπου τέσσερα χρόνια.

  


Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου