Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Πιλοτικό πρόγραμμα ξεκινά η Ford για υπηρεσία κατ’ οίκων service (+video)

      Η επίσκεψη στο συνεργείο για ένα προγραμματισμένο service ή μία επισκευή του αυτοκινήτου είναι κάτι που απαιτεί χρόνο και κατάλληλο σχεδιασμό των υπόλοιπων υποχρεώσεων, είτε πρόκειται για μία οικογένεια, είτε για μία εταιρεία. Το νέο πρόγραμμα της Ford που θα λειτουργήσει
σε πιλοτικό επίπεδο αρχικά στην California των ΗΠΑ και στη συνέχεια στην Florida, στο Illinois, στο New Jersey και στο Texas, έρχεται να δώσει λύση στον “πονοκέφαλο” της μετάβασης ενός οχήματος από και προς το συνεργείο, απλά μεταφέροντας… το συνεργείο στο χώρο του πελάτη. Συγκεκριμένα το Ford Mobile Service προβλέπει την ύπαρξη ειδικά εξοπλισμένων van με τεχνικούς της εταιρείας οι οποίοι, μετά από κατάλληλο προγραμματισμό, θα επισκέπτονται τις οικίες ή τους χώρους μιας εταιρείας, προκειμένου να προβαίνουν επί τόπου στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης ή επισκευής ενός ιδιωτικού ή επαγγελματικού αυτοκινήτου.


   Αν τελικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιτύχει στις συγκεκριμένες περιοχές, η Ford είναι διατεθειμένη να εφαρμόσει το Ford Mobile Service και σε άλλες εντός, αλλά και εκτός των ΗΠΑ. Μάλιστα, σε σχετική έρευνα που έγινε γύρω από την κατ’ οίκον συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου, αρκετοί από τους ερωτηθέντες δήλωσαν ότι θα ήταν διατεθειμένοι να αγοράσουν ένα μοντέλο της Ford, μόνο και μόνο για την συγκεκριμένη υπηρεσία.






Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου