Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Ζευγάρι βιντεοσκοπεί τις ερωτικές του περιπτύξεις σε ένα Tesla Model X με ενεργοποιημένο το Autopilot


   Όταν στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον η τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης θα εξελιχθεί πλήρως και τα αυτοκίνητα δεν θα διαθέτουν ούτε καν τιμόνι και πεντάλ, οι επιβάτες θα μπορούν κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους να κάνουν ό,τι επιθυμούν, όπως να διαβάσουν μία εφημερίδα

ή ένα βιβλίο, να δουλέψουν στον φορητό υπολογιστή τους, να ασχοληθούν με το κινητό τους τηλέφωνο ή ακόμη και να κοιμηθούν. Η ηθοποιός σε ταινίες ενηλίκων Taylor Jackson μαζί με τον παρτενέρ της θέλησαν να δείξουν (μάλλον πρώτοι) ότι ανάμεσα στις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος μέσα σε ένα αυτόνομο αυτοκίνητο είναι και το… σεξ. Έτσι, αποφάσισαν να επιδοθούν σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα σε ένα Tesla Model X, ενώ είχαν ενεργοποιήσει το σύστημα Autopilot, τις οποίες και βιντεοσκόπησαν. Το εν λόγω βίντεο, μάλιστα, αναρτήθηκε και στη γνωστή ιστοσελίδα Pornhub, καθιστώντας το όνομα Tesla πρώτο σε αναζητήσεις σε αυτήν.

   Πέραν από το πικάντικο και το αστείο του όλου θέματος, τα δύο αυτά άτομα έθεσαν σε σοβαρό κίνδυνο την ίδια τους την ζωή, όπως και τις ζωές όλων των άλλων που κυκλοφορούσαν γύρω τους, μιας και η Tesla συνιστά στους πελάτες της, όταν αυτοί ενεργοποιούν το σύστημα αυτόνομης οδήγησης των μοντέλων της, να έχουν τα χέρια πάντα στο τιμόνι και την προσοχή τους συνεχώς στο δρόμο, καθότι είναι προς το παρόν περιορισμένες οι δυνατότητές του. Το συγκεκριμένο γεγονός πήρε τόση δημοσιότητα, που και ο ίδιος ο Elon Musk έσπευσε να σχολιάσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ότι «Φαίνεται πως υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για να εκμεταλλευτείς το Autopilot από ό,τι είχαμε φανταστεί. Θα έπρεπε να περιμέναμε κάτι τέτοιο…».

      






Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου