Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Στα τέλη του έτους θα παρουσιαστεί ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Michael Schumacher


   Ένα ντοκιμαντέρ που θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην ζωή και την αγωνιστική πορεία του Michael Schumacher, με την άδεια της οικογένειας του ίδιου, θα είναι έτοιμο και θα δημοσιευθεί προς τα τέλη του έτους. O τίτλος αυτού φαίνεται ότι θα είναι “Schumacher” και η
εταιρεία παραγωγής του θα είναι η B 14 Film. Σύμφωνα με το Motorsport Magazine το ντοκιμαντέρ θα εστιάσει στα χρόνια που ο Γερμανός επτάκις πρωταθλητής στη Formula 1 οδηγούσε τα μονοθέσια της Jordan, της Benetton, της Ferrari και της Mercedes. Ο ερχομός του συγκεκριμένου ντοκιμαντερ έρχεται 25 χρόνια από τότε που ο Michael Schumacher κατέκτησε το πρώτο του Πρωτάθλημα στην F1 το 1994 με την τότε ομάδα της Benetton.
   Κάποια γερμανικά μέσα θέλουν στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ να παρουσιάζονται και τα πρώτα πλάνα από τον Γερμανό πολυπρωταθλητή στο σπίτι του με την οικογένειά του, μετά το ιδιαίτερα σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στα τέλη του 2013. Είναι πιθανόν, μάλιστα, να συμπεριλαμβάνονται και πλάνα από τον πρόσφατο εορτασμό των 50ων γενεθλίων του στην Mallorca, καθώς και συνεντεύξεις από την σύζυγό του Corinna και τον πατέρα του Rolf, αλλά και τα παιδιά του Gina-Maria και Mick.


      






Πηγή: Motorsport Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου