Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Τί οδηγεί ο κ. Christian von Koenigsegg;


   Μπορεί να είναι ο ιδρυτής και ο διευθύνων σύμβουλος γνωστής εταιρείας παραγωγής αποκλειστικά hypercar μοντέλων, μεταξύ των οποίων και του ταχύτερου μοντέλου παραγωγής στον κόσμο του Agera RS, όμως τα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του δεν είναι αυτά

που θα περίμενε κανείς από ένα τέτοιο άτομο. Πρόκειται φυσικά για τον Σουηδό κ. Christian von Koenigsegg, ο οποίος για τις καθημερινές μετακινήσεις του χρησιμοποιεί ένα Tesla Model S P85, ενώ έχει ήδη παραγγείλει ένα Tesla Model 3. Αντίστοιχα η σύζυγός του χρησιμοποιεί ένα Volvo XC90, ενώ είναι ιδιοκτήτρια και μίας Porsche 911 Targa. Πριν από σχεδόν οκτώ μήνες στο γκαράζ του ζεύγους Koenigsegg προστέθηκε ένα ακόμη αυτοκίνητο, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα “ταπεινό” Mazda MX-5 μοντέλο του 1992. Το συγκεκριμένο MX-5 έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κ. Koenigsegg, μιας και ήταν το ίδιο που είχε στην κατοχή του όταν ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία πριν περίπου ένα τέταρτο του αιώνα.


   Το συγκεκριμένο μαύρο Mazda MX-5 πρώτης γενιάς εντόπισε υπάλληλος της Koenigsegg σε ένα παζάρι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που είχε επισκεφτεί στο Σουηδικό νησί Öland.


  




Πηγή: Road & Track

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου