Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ένα μοναδικό κλειδί αυτοκινήτου που κοστίζει 500.000 ευρώ


   H εταιρεία Awain ειδικεύεται στην κατασκευή ιδιαίτερα ακριβών και ξεχωριστών κλειδιών για αυτοκίνητα, με το τελευταίο της μοναδικό δημιούργημα, το Phantom, να κοστίζει 500.000 ευρώ! Το εξωπραγματικό αυτό κόστος, για κλειδί αυτοκινήτου, οφείλεται στα 34,5 καράτια
διαμαντιών που το στολίζουν και τα πολύτιμα μέταλλα που το απαρτίζουν, συμπεριλαμβανομένων και 175 γραμμαρίων ατόφιου χρυσού 18 καρατίων. Όποιος πελάτης επιλέξει το κλειδί Phantom για το σίγουρα πανάκριβο αυτοκίνητό του, θα μπορεί να δημιουργήσει την κατά τα δικά του γούστα μοναδική εμφάνιση για αυτό, επιλέγοντας διάφορα στοιχεία για το κεντρικό τμήμα του, ανάμεσα στα οποία δέρμα ή ξύλο από μια μεγάλη γκάμα χρωματικών αποχρώσεων. Για να διατηρηθεί η μοναδικότητα του Phantom, θα κατασκευαστεί μόνο ένα κομμάτι αυτού.

   Η Awain διαθέτει και άλλα, πιο “προσιτά” μοντέλα κλειδιών, όπως το Serenity η αξία του οποίου ανέρχεται στα 80.000 ευρώ το οποίο στολίζουν διαμάντια 20 καρατίων και 175 γραμμάρια χρυσού, καθώς και το Quantum που κοστίζει 49.000 ευρώ και διαθέτει 3,6 καράτια διαμαντιών και 175 γραμμάρια χρυσού. Μόλις 20 τέτοια κλειδιά από το κάθε μοντέλο θα διατεθούν προς πώληση.


  




Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου