Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Το πρώτο υβριδικό μοντέλο της Lamborghini θα διαθέτει V12 κινητήρα και θα αποτελεί ειδική έκδοση

Lamborghini Terzo Millennio Concept

   Το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας μοντέλο παραγωγής της φαίνεται ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Lamborghini στην φετινή Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αυστραλιανό Motoring o εμπορικός διευθυντής της ιταλικής εταιρείας κ. Federico
Foschini αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο μοντέλο που φέρει προς το παρόν την κωδική ονομασία LB48H, πάνω στο οποίο οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Lamborghini ήδη εργάζονται, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για μία ειδική έκδοση, όπως ακριβώς τα Centenario, Reventon και Veneno. H παραγωγή του LB48H θα περιοριστεί στις 63 μονάδες, με όλα τα αυτοκίνητα να έχουν ήδη πουληθεί από τον περασμένο Ιούλιο, αριθμός που προφανώς αναφέρεται στο έτος ίδρυσης της εταιρείας το 1963.

   Το πρώτο ειδικής έκδοσης υβριδικό μοντέλο της Lamborghini αναμένεται να δανείζεται σχεδιαστικές γραμμές από το πρωτότυπο ηλεκτρικό Terzo Millennio. Επίσης, θα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα για την κίνηση του μπροστινού άξονά του, ενώ ο πίσω άξονας θα κινείται από έναν τοποθετημένο στο κέντρο V12 βενζινοκινητήρα 6,5 λίτρων.






Πηγή: Motoring

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου