Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Η Subaru θα παρουσιάσει τα πρώτα της υβριδικά μοντέλα για την Ευρώπη στην φετινή Γενεύη


   Την φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης επέλεξε η Subaru για το ντεμπούτο των νέων “e-Boxer” κινητήρων της που θα φιλοξενηθούν αρχικά σε δύο καινούργια μοντέλα της. Πρόκειται για υβριδικές εκδόσεις που πέραν από τους γνωστούς επίπεδους κινητήρες της Subaru θα διαθέτουν
και σύστημα ηλεκτροκίνησης. Αν και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν οι εκδόσεις e-Boxer θα είναι υβριδικές ή plyg-in υβριδικές, δηλαδή αν οι μπαταρίες τους θα μπορούν να φορτιστούν και από εξωτερική πηγή εξασφαλίζοντας και αυτονομία πλήρους ηλεκτρικής κίνησης, παρόλα αυτά το συγκεκριμένο υβριδικό σύστημα είναι εξελιγμένο ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά.

   Μάλιστα, το ένα εκ των δύο νέων υβριδικών μοντέλων που θα παρουσιαστούν πιθανότατα να είναι το νέο WRX STI, το οποίο θα βασιστεί στο ομολογουμένως ιδιαίτερα εντυπωσιακό πρωτότυπο Viviz Performance STI Concept, καθώς, όπως είχε δηλώσει και παλαιότερα ο υπεύθυνος πωλήσεων και marketing της ιαπωνικής εταιρείας κ. David Dello Stritto, ο 2,5 λίτρων boxer “απλά δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον”.

  






Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου