Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Τα μελλοντικά μοντέλα της Alfa Romeo θα επωφεληθούν από την συνεργασία της με την Sauber

   Η πρόσφατη συνεργασία της Alfa Romeo με την ομάδα της Sauber στην Formula 1, με την πρώτη να μην είναι πλέον μόνο χορηγός της σουηδικής ομάδας, αλλά και τεχνικός συνεργάτης της, φαίνεται ότι μεταξύ άλλων θα έχει και άμεση θετική επίδραση στα μελλοντικά μοντέλα

της ιταλικής εταιρείας. Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του αρχηγού της Sauber κ. Frederic Vasseur που δημοσίευσε το PistonHeads, o ίδιος αποκάλυψε ότι η ομάδα του ήδη συνεργάζεται με μηχανικούς της Alfa Romeo σε ένα project, που δεν αφορά το μονοθέσιο, και τα αποτελέσματα αυτού θα δημοσιευθούν σύντομα, συμπληρώνοντας ότι αυτό αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για τους μηχανικούς στο εργοστάσιο της Sauber, μιας οι υπόλοιποι “εξωτερικοί” μηχανικοί είναι επιφορτισμένοι αποκλειστικά με την εξέλιξη του μονοθέσιου.


   Μάλιστα, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ομίλου FCA North America ανακοίνωσε ότι η Alfa Romeo θα παραστεί στην φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης με όλη την γκάμα της, αλλά και έναν… κρυμμένο άσσο στο μανίκι της. Η ιταλική εταιρεία ανυπομονεί να παρουσιάσει τί επακολουθεί στον κόσμο της ιταλικής πολυτέλειας και των επιδόσεων. Σίγουρα πρόκειται για ένα νέο μοντέλο με τα επικρατέστερα να είναι, πέραν του νέου CUV, της GTV ή της 8C, αν αναλογιστούμε και τα μελλοντικά σχέδια που έχει δημοσιεύσει η Alfa Romeo ως προς τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν μέχρι το 2022.





Πηγή: PistonHeads & Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου