Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Αγοράστε το σκάφος και το αυτοκίνητο του Sony Crocket και ζήστε σαν… Miami Vice! (+video)

   Αν (είστε αρκετά μεγάλοι σε ηλικία και) μεγαλώσατε με την γνωστή σειρά των 80s “Miami Vice”, σίγουρα θα θυμάστε το 38 ποδιών Wellcraft Scarab 38 KV, αλλά και την Ferrari Daytona Spyder που χρησιμοποιούσε ο δαιμόνιος αστυνόμος Sony Crocket για τις ανάγκες της Υπηρεσίας του.
Αν, τώρα, θέλετε να ζήσετε σαν τον τελευταίο, υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε το συγκεκριμένο ταχύπλοο, που είναι μάλιστα πιστοποιημένο ότι είχε χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα της σειράς Miami Vice, και να πάρετε ως δώρο και την Daytona. O τελευταίος ιδιοκτήτης τους τα έχει βγάλει προς πώληση στο ebay προς 20.000.000 δολάρια.


   Η αλήθεια είναι ότι, όσον αφορά το αυτοκίνητο, δεν πρόκειται για μία πραγματική Ferrari Daytona, αλλά για μία, για την ακρίβεια η τελευταία, από τις ρέπλικες που είχε κατασκευάσει η παραγωγή για τις ανάγκες των γυρισμάτων, μιας και η αξία του συγκεκριμένου μοντέλου ήταν απαγορευτική για κινηματογραφική χρήση. Η ρέπλικα βασίζεται σε μία Chevrolet Corvette C3, μιας και τα δύο αυτά μοντέλα διέθεταν πολλές σχεδιαστικές ομοιότητες μεταξύ τους.





Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου