Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Σαφή παρέμβαση στις Ευρωεκλογές επιχειρεί η Volkswagen

O υπεύθυνος προσωπικού της VW κ. Gunnar Kilian


   Φαίνεται ότι η Volkswagen πέραν του επιχειρηματικού πεδίου, θέλει να ασχοληθεί και με την πολιτική, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, την επιρροή της ως εργοδότης, στους υπαλλήλους της. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο κ. Gunnar Kilian, ο υπεύθυνος προσωπικού της
γερμανικής εταιρείας, δήλωσε την περασμένη Δευτέρα κατά τη διάρκεια ομιλίας του στις Βρυξέλες, ότι η Volkswagen είναι μία ευρωπαϊκή εταιρεία και καλεί όλους τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες, διότι η Δημοκρατία χρειάζεται κάθε έναν ψήφο. Επίσης, τόνισε την εμπιστοσύνη της γερμανικής εταιρείας στην λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς αυτή εγγυάται την ειρήνη, την ελευθερία, την ευημερία και το ανοικτό εμπόριο, συμπεραίνοντας ότι η “Ε.Ε. είναι το μέλλον μας”. Να σημειωθεί ότι η Volkswagen απασχολεί περί τους 480.000 ευρωπαίους εργαζομένους, που αν σε αυτούς συμπεριληφθούν και τα μέλη των οικογενειών τους, μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί ότι τα λόγια αυτά σίγουρα θα επηρεάσουν περί τους 1.500.000 ψηφοφόρους.
   Μετά από 60 χρόνια ύπαρξης, με την Βρετανία να αποχωρεί από τους κόλπους της Ε.Ε. και στην Ιταλία να έχει εκλεγεί μία “αντι-Ε.Ε.” κυβέρνηση που κριτικάρει έντονα την σημερινή της λειτουργία και τις αποφάσεις που λαμβάνονται, φαίνεται ότι οι φετινές Ευρωεκλογές λαμβάνουν περισσότερο από ποτέ την μορφή δημοψηφίσματος για την συνέχιση ύπαρξης της Ε.Ε. ή όχι.


  

Πηγή: Bloomberg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου