Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

To PlugVan μετατρέπει το φορτηγάκι σας σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο


      Αν είστε λάτρης των διακοπών με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα ή δεν έχετε το χώρο για να σταθμεύετε τέτοιο, η PlugVan παρουσίασε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λύση για εσάς. Πρόκειται για ένα κοντέινερ ειδικά διαμορφωμένο στο
εσωτερικό του, ώστε να παρέχει όλα τα απαραίτητα για ένα κάμπινγκ, όπως μία μικρή κουζίνα, ένα ψυγείο, έναν νεροχύτη, δεξαμενή νερού 42 λίτρων, ένα καθιστικό που μετατρέπεται σε κρεβάτι, καθώς και ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου συστημάτων που ρυθμίζει από το σύστημα κλιματισμού έως τα φώτα και τους ανεμιστήρες αερισμού. Το συγκεκριμένο κοντέινερ διαθέτει κατάλληλες διαστάσεις ώστε να χωράει μέσα σε ελαφρά επαγγελματικά φορτηγάκια. Στο κάτω μέρος του διαθέτει αναδιπλούμενα πόδια με ρόδες, καθώς και ενσωματωμένα ροδάκια, ώστε να μπορεί εύκολα να μπει και να βγει στο πίσω σε ένα μικρό φορτηγάκι ή σε ένα τρέιλερ.


   Το PlugVan μπορεί να διατεθεί σε διάφορους τύπους και διαστάσεις, προκειμένου να μπορεί να ταιριάζει με μεγάλο αριθμό ελαφρών φορτηγών, ενώ η τιμή ενός πλήρως εξοπλισμένου μοντέλου ξεκινά από τα 19.800 ευρώ, υπάρχουν όμως και πιο φθηνά μοντέλα με τιμή στα 5.950 ευρώ.


    



Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου