Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Η Volvo μπορεί να παρουσιάσει ένα μικρότερο αλλά και ένα μεγαλύτερο SUV στην γκάμα της


   Την κατηγορία των SUV φαίνεται να θέλει να προωθήσει ακόμη περισσότερο η Volvo, σύμφωνα με πρόσφατη σχετική δήλωση του Διευθύνοντα Συμβούλου της κ. Hakan Samuelsson στο βρετανικό AutoExpress. O κ. Samuelsson δεν απέκλεισε την πιθανότητα η γκάμα των SUV μοντέλων
της Volvo να μεγαλώσει σύντομα, με ένα μικρότερο από το XC40 μοντέλο, αλλά και με ένα ακόμη μεγαλύτερο μοντέλο από την σημερινή ναυαρχίδα το XC90. Αν και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της σουηδικής εταιρείας εξέφρασε απλά μία εκτίμηση για την μελλοντική γκάμα της εταιρείας του, παρόλα αυτά αυτή αντικατοπτρίζει το προς τα πού κατευθύνεται η Volvo σχετικά με τα μελλοντικά της μοντέλα. Μάλιστα, ο κ Samuelsson ανέφερε ότι η αίσθηση πολυτέλειας απεμπλέκεται όλο και περισσότερο από χαρακτηριστικά, όπως το μέγεθος του μοντέλου.

   Αν και οι πωλήσεις της Volvo το πρώτο εξάμηνο του 2019 έσπασαν ρεκόρ με 340.000 παραδόσεις αυτοκινήτων της παγκοσμίως, με το 61% αυτών να αφορά SUV μοντέλα της, η εταιρεία θέλει να αποκαταστήσει το περιθώριο κέρδους στα προϊόντα της, το οποίο μειώθηκε την περίοδο των φετινών πρώτων έξι μηνών, λόγω διαφορετικών δασμών και αυξημένης πίεσης συμπίεσης των τιμών στις αγορές που σημειώνουν πτώση πωλήσεων.
  




Πηγή: AutoExpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου