Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Η McLaren παρουσίασε μία P1 GTR στα χρώματα του μονοθέσιου της που οδηγούσε ο Ayrton Senna


   O αείμνηστος οδηγός της Formula 1 Ayrton Senna, που τόσο άδικα χάθηκε στον αγώνα του San Marino την Πρωτομαγιά του 1994, αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την McLaren. κάτι που φαίνεται ότι η ίδια όχι μόνο δεν λησμονεί, αλλά ακόμα και σήμερα εκθειάζει με διάφορους

τρόπους. Έτσι, μετά το πρόσφατο νέο μοντέλο της που ονόμασε Senna, το τμήμα McLaren Special Operations (MSO), θέλοντας να τιμήσει την επέτειο των 30 χρόνων από τότε που ο Ayrton κατέκτησε τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο στην F1, δημιούργησε μία P1 GTR βαμμένη στα χρώματα του μονοθεσίου της MP4/4, με το οποίο ο Βραζιλιάνος οδηγός κατέκτησε τον πρώτο του Τίτλο στην κατηγορία των οδηγών.


   Ιδιαίτερες πινελιές στην μοναδική αυτή P1 GTR αποτελούν η σημαία της Βραζιλίας στις πόρτες, το ειδικό σήμα Senna σε διάφορα σημεία του εξωτερικού και του εσωτερικού, καθώς και αναγραφή σε ειδικό σημείο του σασί από ανθρακονήματα της γνωστής φράσης που ανέφερε ο Ayrton Senna, και φυσικά τον χαρακτήριζε, “Im not designed to finished 2nd or 3rdI am designed to win” (“δεν είμαι σχεδιασμένος να τερματίζω 2ος ή 3ος, είμαι σχεδιασμένος να κερδίζω”).




      


Πηγή: AutoClassics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου