Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Η Ferrari διοργανώνει ειδική έκθεση στο Maranello για τα 50α γενέθλια του Shumacher


   Με την ευκαιρία των 50ων γενεθλίων του επτάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1 Michael Schumacher, η Ferrari εγκαινίασε μία ειδική έκθεση αφιερωμένη στην αγωνιστική πορεία του Γερμανού πιλότου, η οποία θα φιλοξενηθεί στο μουσείο της στο Maranello. Με
την ονομασία “Michael 50”, η συγκεκριμένη έκθεση αναφέρεται στις 91 νίκες, στις 155 θέσεις στο podium των νικητών κάθε αγώνα, όπως επίσης και στους 7 παγκόσμιους τίτλους που κατάφερε να κατακτήσει ο γνωστός “Schumi”. Το σημαντικότερο τμήμα της έκθεσης είναι το “Hall of Victories”, όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν συγκεντρωμένα μερικά από τα μονοθέσια της Ferrari, με τα οποία αγωνίστηκε ο Michael Schumacher. Στους χώρους της “Michael 50” εκτίθενται και κάποια μοντέλα δρόμου της Ferrari, όπως η 430 Scuderia και η California, στην εξέλιξη των οποίων είχε συμμετάσχει ο ίδιος ο Michael Schumacher.


   Πέραν της νέας έκθεσης “Michael 50”, στο Museo Ferrari Maranello συνεχίζουν νατρέχουνπαράλληλα και οι εκθέσεις “Driven by Enzo” και “Passion and Lengend”.










Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου