Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

H πρώτη 2020 Toyota Supra που κατασκευάστηκε πουλήθηκε προς 2,1 εκατ. δολάρια σε δημοπρασία


   Μετά από πολυετή προσμονή και αναμονή, η νέα 2020 Toyota Supra με κωδική ονομασία Α90 είναι πλέον πραγματικότητα. Μάλιστα, το πρώτο αυτοκίνητο έχει ήδη βγει από την γραμμή παραγωγής και δημοπρατήθηκε πρόσφατα στην φιλανθρωπική εκδήλωση
Barrett-Jackson στην Scottsdale της Arizona των ΗΠΑ. Όπως όλα τα έσοδα από τα αυτοκίνητα που δημοπρατούνται στην συγκεκριμένη εκδήλωση, έτσι και τα 2,1 εκατ. δολάρια που συγκεντρώθηκαν από την πώληση της συγκεκριμένης Supra A90 με αριθμό πλαισίου VIN 20201, με το 2020 να αναφέρεται στο έτος του μοντέλου και το 1 στο πρώτο που κατασκευάστηκε, θα δοθούν σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως το American Heart Association και το Bob Woodruff Foundation.


   Η νέα Supra αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ της Toyota και της BMW, με την Z4 να αποτελεί το αντίστοιχο αποτέλεσμα για την βαυαρική εταιρεία. Στην ευρωπαϊκή αγορά θα διατεθεί σε μόλις 900 μονάδες, με δύο κινητήρες. Έναν δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα σε δύο εκδόσεις 197 και 255 ίππων, καθώς και έναν εξακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 3,0 λίτρων απόδοσης 335 ίππων.



  


Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου