Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Ο πρόεδρος του VW Group θεωρεί ότι οι Εκθέσεις Αυτοκινήτου έχουν ήδη “πεθάνει”


   Οι Διεθνείς Εκθέσεις Αυτοκινήτου αποτελούσαν για δεκαετίες σημεία αναφοράς της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, κατά τη διάρκεια των οποίων οι εταιρείες παρουσίαζαν τα νέα τους μοντέλα, ενώ προχωρούσαν και σε σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με τα μελλοντικά τους μοντέλα,

ακόμη και για τα επιχειρηματικά τους πλάνα. Φαίνεται, όμως, ότι οι καιροί αλλάζουν και σιγά-σιγά οι αυτοκινητοβιομηχανίες αρχίζουν η μία μετά την άλλη να “προσπερνούν” τις Διεθνείς Εκθέσεις ανά τον κόσμο, προτιμώντας το διαδίκτυο και εκδηλώσεις, όπως το Goodwood Festival of Speed ή τον 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans, για να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα ή για να “επικοινωνήσουν” με το κοινό τους.

   Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και ο Πρόεδρος του ομίλου της Volkswagen κ. Herbert Diess, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο αυστραλιανό Motoring, δήλωσε ότι οι παραδοσιακές εκθέσεις αυτοκινήτου είναι πλέον “νεκρές”, αφού αποτελούν προϊόν της δεκαετίας του ’60 και δεν συμβαδίζουν με τις επιταγές της σημερινής εποχής. Ο κ. Diess συμπλήρωσε επίσης ότι αυτές δεν ικανοποιούν πλέον, ούτε τις ανάγκες των εταιρειών, αλλά ούτε τις ανάγκες των καταναλωτών.
  
  

Πηγή: Motoring

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου