Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Βρετανός τουρίστας με νοικιασμένη Lamborghini συγκεντρώνει κλήσεις για ταχύτητα ύψους $45.000 στο Dubai


   Βρετανός τουρίστας που επισκέφτηκε πρόσφατα το Dubai, αποφάσισε να νοικιάσει μία Lamborghini Huracan για να κάνει μερικές βόλτες στους δρόμους του εμιράτου. Φαίνεται όμως ότι οι βόλτες αυτές θα του στοιχίσουν κάτι παραπάνω από το κόστος ενοικίασης και των καυσίμων
που έκαψε, αφού… το παράκανε μάλλον με το γκάζι της Lamborghini και κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές κλήσεις της τοπικής Τροχαίας, το συνολικό ύψος των οποίων ανέρχεται σε 45.000 δολάρια! Όλες αφορούσαν σε παράβαση του ορίου ταχύτητας, αφού πολλές κάμερες ελέγχου στον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο Sheikh Zayed   του Dubai μήκους 560 χλμ. “απαθανάτισαν” την νοικιασμένη Lamborghini μεταξύ 02:30 και 06:00 της περασμένης Τρίτης να κινείται πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The National, η μεγαλύτερη ταχύτητα που καταγράφηκε από τις κάμερες ήταν τα 241 χ.α.ώ.

   Η εταιρεία ενοικίασης της συγκεκριμένης Lamborghini Huracan φαίνεται ότι ενοικίασε το αυτοκίνητο με μόνη εγγύηση το διαβατήριο του βρετανού πελάτη της, μάλλον χωρίς να κρατήσει τα στοιχεία κάποιας πιστωτικής του κάρτας ως είθισται. Η ίδια πλέον φοβάται ότι αν λάβει γνώση ο πελάτης της για το ύψος των κλήσεων δεν θα επιστρέψει το αυτοκίνητο, δηλώνοντας απώλεια του προσωπικού του διαβατηρίου στην οικεία του Πρεσβεία, καθ’ ότι ως γνωστόν τα πρόστιμα της Τροχαίας που επιβάλλονται με σταθερές κάμερες επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος που σημειώνει την παράβαση.


Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου