Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Η Feber δημιούργησε ένα κράνος με ενσωματωμένο σύστημα ψύξης του εσωτερικού του (+video)



   Σε χώρες όπως η Ελλάδα, η οδήγηση μοτοσικλέτας τους θερμούς μήνες του έτους παραπέμπει λίγο σε σάουνα για τους αναβάτες, δεδομένου ότι αυτοί φέρουν τον κατάλληλο και απαραίτητο εξοπλισμό και δεν καβαλάνε το δίκυκλό τους με “εμφάνιση παραλίας”. Μία λύση στο συγκεκριμένο
πρόβλημα, τουλάχιστον για το κεφάλι, δίνει η Feber με το νέο της κράνος ACH-1. Πρόκειται για ένα full face κράνος στο πίσω μέρος του οποίου υπάρχει ενσωματωμένο ένα σύστημα ψύξης για την ψύξη του εσωτερικού του. Η λειτουργία του είναι παρόμοια με τα αντίστοιχα συστήματα που χρησιμοποιεί η Bentley και η Ferrari για την ψύξη των καθισμάτων στα μοντέλα τους, καταφέρνοντας να ψύξει ομοιόμορφα το ύφασμα Tubular Spacer Fabric της Feher με το οποίο είναι επενδυμένο εσωτερικά το ACH-1.

   Η κατασκευάστρια εταιρεία έχει καταφέρει να κρατήσει το βάρος του ψυχόμενου κράνους της στα 1.450 γραμμ., που είναι κοντά στο μέσο όρο βάρους για ένα full face κράνος, παρόλο τον εξτρά εξοπλισμό του συστήματος ψύξης. Αν και διαθέτει κατάλληλη συνδεσμολογία με την μπαταρία της μοτοσικλέτας για την απαιτούμενη παροχή ρεύματος, η Feber συνιστά να μην χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις καταρρακτώδους βροχής. Η τιμή του ACH-1 βρίσκεται στα 599 δολάρια εξοπλιζόμενο στάνταρ με αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική ζελατίνα, ενώ για περιορισμένο χρονικό διάστημα η Feber παρέχει έκπτωση 50 δολαρίων στην αρχική του τιμή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου