Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Η Hertz προσφέρει προς ενοικίαση Corvette Z06 των 650 ίππων στις ΗΠΑ


   Την δυνατότητα ενοικίασης μίας Corvette Z06 προσφέρει πλέον η Hertz στους πελάτες της στις ΗΠΑ, αφού πρόσφατα πρόσθεσε στον στόλο της 100 αυτοκίνητα του αμερικανικού supercar μοντέλου των 650 ίππων. Όλα είναι διαθέσιμα σε κίτρινη απόχρωση με μαύρες ρίγες,
εμφάνιση εμπνευσμένη από το λογότυπο της πολυεθνικής εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ενώ το ημερήσιο κόστος ενοικίασης ξεκινά από τα 199 δολάρια, ανάλογα με την περιοχή ενοικίασης, το οποίο μπορεί να αυξηθεί κατά 80 δολάρια ανά ημέρα με την προσθήκη διαφόρων φόρων και επιβαρύνσεων.


   Οι Corvette Z06 της Hertz έχουν προστεθεί στην κατηγορία μοντέλων Adrenaline Collection της εταιρείας, στην οποία υπάρχουν διαθέσιμα και τα Challenger R/T και Ford Mustang GT. To αμερικανικό supercar δεν θα είναι διαθέσιμο για ενοικίαση σε όλα τα γραφεία της εταιρείας, παρά μόνο σε 14 επιλεγμένα σημεία στις πόλεις Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Fort Lauderdale, Fort Myers, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Diego, San Francisco και Tampa.


  

Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου