Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Editorial: Καλό υπόλοιπο καλοκαιρού!

   Με τον 15-Αυγουστο να βρίσκεται πλέον προ των πυλών, το AutoNewsPosts εύχεται σε όλους και όλες σας καλές διακοπές και η ανεμελιά να σας συντροφεύσει σε ό,τι και να κάνετε, πλην της οδήγησης, ακόμα και αν αυτή είναι για μικρές διαδρομές κοντά στο “χωριό”. Ζώνη/κράνος

, τήρηση των ορίων ταχύτητας (άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να τρέχει κανείς αγχωμένα και στις διακοπές του), όχι αλκοόλ όταν πρόκειται να οδηγήσουμε και φυσικά ένα καλό service στο όχημά μας πριν ξεκινήσουμε. Για να περάσετε καλά και να γυρίσετε πίσω με ασφάλεια, τόσο εσείς, όσο και οι υπόλοιποι γύρω σας.
   Όσο για εσάς που προγραμματίσατε τις διακοπές σας, και σοφά πράξατε, τους προηγούμενους καλοκαιρινούς μήνες, ελπίζουμε να περάσατε όπως ακριβώς περιμένατε και καλύτερα και σας ευχόμαστε και του χρόνου λοιπόν με υγεία! Αν μένετε σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο, τώρα δεν έχετε παρά να απολαύστε την πόλη σας σε πιο ανθρώπινους και χαλαρούς ρυθμούς.
   Για εσάς, τώρα που είτε δεν καταφέρατε να πάρετε καθόλου άδεια ή δεν μπορέσατε να κάνετε τίποτα στην άδειά σας ή είστε σε… μόνιμη άδεια, υπομονή. Το καλοκαίρι προδιαθέτει για θετική σκέψη και προγραμματισμό των επόμενων μελλοντικών κινήσεων.

   Τέλος με αφορμή και το πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο Facebook ο παγκόσμιος πρωταθλητής οδηγός της Formula 1 Lewis Hamilton, ο οποίος εμφανίζεται σε κάποια απόμερη παραλία, δυστυχώς μάλλον στην Μύκονο που επισκέφτηκε πρόσφατα, να γεμίζει σακούλες με πλαστικά σκουπίδια που βρήκε σε αυτήν προσπαθώντας να την καθαρίσει, καλό θα ήταν να σεβαστείτε τις παραλίες που θα επισκεφτείτε και να μην τις επιβαρύνετε, τουλάχιστον, με επιπλέον σκουπίδια, ιδίως με τα αποτσίγαρα που θάβουν μερικοί μέσα στην άμμο...

Καλά να περάσετε, ό,τι και να κάνετε!


Διονύσης Νεοφώτιστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου