Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Πωλείται σπίτι με δική του πίστα go-kart


   To σπίτι των ονείρων κάθε λάτρη της αυτοκίνησης και ιδίως των go-karts βρίσκεται αυτή τη στιγμή προς πώληση στην Ιρλανδία. Το ιδιαίτερο στοιχείο στην συγκεκριμένη κατοικία είναι το γεγονός ότι διαθέτει την δική της ιδιωτική πίστα go-kart, προκειμένου ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του
με τους φίλους τους να μπορούν να χαίρονται όποτε αυτοί επιθυμούν την οδήγηση των ιδιαίτερα απλών, αλλά ταυτόχρονα οδηγικά απόλυτων αυτών μικρών αγωνιστικών οχημάτων. Από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην σελίδα uncrate.com γίνεται αντιληπτό ότι δεν πρόκειται απλά για μία μικρή οβάλ πίστα, τύπου λούνα πάρκ, αλλά αυτή προσφέρει τη δυνατότητα πολλαπλών χαράξεων της διαδρομής της. Μάλιστα, διαθέτει ειδικό χώρο αποθήκευσης και επισκευής των go-kart, καθώς και ειδικό χώρο που χρησιμοποιείται ως κέντρο ελέγχου αγώνα. Το τελευταίο διαθέτει μεταξύ άλλων και δική του κουζίνα.


   Το συγκεκριμένο σπίτι με την δική του πίστα go-kart πωλείται προς 2.950.000 δολάρια μέσω της κτηματομεσιτικής εταιρείας Stanley Best. Πέραν της ιδιωτικής πίστας, η συγκεκριμένη οικία διαθέτει κλειστή πισίνα, γκαράζ για τρία αυτοκίνητα, ιδιωτικό σινεμά, παιδική χαρά, καθώς και ένα ελικοδρόμιο.



Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου