Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

To Skoda Karoq Scout διαθέτει πιο έντονο εκτός δρόμου χαρακτήρα


      H Skoda αποφάσισε να δώσει και στο μικρομεσαίο της SUV μία πιο άγρια, εκτός δρόμου εμφάνιση. Αυτή ενσαρκώνεται στο νέο Karoq Scout, το οποίο διαθέτει  εξωτερικά πρόσθετες προστατευτικές ποδιές σε μαύρη και ασημί απόχρωση στα χαμηλότερα τμήματα του
αμαξώματός του, πιο τονισμένους θόλους στους τροχούς, στάνταρ ειδικού σχεδιασμού για την συγκεκριμένη έκδοση ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, και προαιρετικά 19 ιντσών, ενώ θα διατίθεται αποκλειστικά με σύστημα τετρακίνησης. Το εσωτερικό του Karoq Scout διαθέτει μεταξύ άλλων επενδύσεις καθισμάτων σε καφέ και μαύρη απόχρωση με καφέ απόχρωσης ραφές, ανοξείδωτα μεταλλικά πεντάλ, καθώς και LED ατμοσφαιρικό φωτισμό καμπίνας.

   Οι διαθέσιμοι κινητήρες για την συγκεκριμένη πιο off-road χαρακτήρα έκδοση του Karoq θα περιλαμβάνουν τον 1,5 λίτρων τετρακύλινδρο υπερτρφοδοτούμενο βενζίνης απόδοσης 150 ίππων και τον δίλιτρο τουρμποντίζελ απόδοσης 190 ίππων. Ο πρώτος θα μπορεί να συνδυαστεί, είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, ενώ ο δεύτερος αποκλειστικά με το τελευταίο.





Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου