Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Το T-Roc θα αποτελέσει το νέο μικρό SUV της Volkswagen



    Με την επίσημη παρουσίαση του πρώτου της μικρού SUV, του T-Roc, να έχει προγραμματιστεί για τη φετινή Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης, η Volkswagen δημοσίευσε σχέδια που εμφανίζουν τα βασικά σχεδιαστικά στοιχεία του αμαξώματός του. Σύμφωνα με την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία, το Τ-Roc θα διαθέτει μία νέα “προοδευτική σχεδιαστική φιλοσοφία που θα εκπλήξει”. Με μέγεθος μικρότερο από το Tiguan, το T-Roc θα αποτελεί το βασικό μοντέλο στην οικογένεια των SUV της Volkswagen. Για την κατασκευή του θα χρησιμοποιείται η νέα πλατφόρμα MQB του ομίλου VW, και αναμένεται να εξοπλίζεται με μεγάλη γκάμα υπερτροφοδοτούμενων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων, συνδυαζόμενων με μηχανικά αλλά και με αυτόματα DSG κιβώτια ταχυτήτων.
   Το T-Roc πιθανότατα να αποκτήσει και μία κορυφαίων επιδόσεων έκδοση R, κινούμενη από έναν δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα. Επίσης, το συγκεκριμένο μικρό SUV της Volkswagen θα αποτελέσει το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που θα μπορεί να διατεθεί και με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt.
   Η παραγωγή του T-Roc θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ ο πρώτες παραδόσεις στην Ευρώπη αναμένονται στο τέλος του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου