Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Νέα έκδοση S του Opel Corsa με 150 ίππους



   Μία νέα σπορ έκδοση του Corsa έρχεται να προστεθεί στην σημερινή διαθέσιμη γκάμα του δημοφιλούς supermini της Opel. Πρόκειται για το Corsa S, που θα αποτελεί την πιο δυνατή έκδοση του μοντέλου με 150 ίππους και 220 Nm ροπής, κάτω από την σκληροπυρηνική κορυφαία OPC έκδοση. Το Corsa S χρειάζεται 8,9 δευτ. για να πιάσει τα 100 χ.α.ώ. από στάση, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 207 χ.α.ώ.
   Εξωτερικά, εξοπλίζεται με το OPC Aero Package το οποίο περιλαμβάνει ένα μπροστινό σπόιλερ, νέες πλευρικές ποδιές, έναν πίσω αεροδιαχύτη και μία αεροτομή. Επίσης, στον στάνταρ εξοπλισμό του Corsa S συμπεριλαμβάνονται ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, εμπρός φωτιστικά σώματα με LED DRL και χρωμιωμένες απολήξεις εξατμίσεων.
   Στην καμπίνα του Corsa S υπάρχουν σπορ καθίσματα Recaro με επένδυση δέρματος, σπορ τιμόνι, επενδύσεις σε μαύρη απόχρωση piano black και κόκκινες λεπτομέρειες, σύστημα ψυχαγωγίας Radio R 4.0 IntelliLink με δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone, καθώς και φιμέ πίσω παράθυρα.
   Το Opel Corsa S μπορεί να διατεθεί, τόσο με τρίθυρο αμάξωμα, όσο και με πεντάθυρο αμάξωμα, με τιμές που ξεκινούν από τα 18.400 ευρώ και από τα 19.085 ευρώ αντίστοιχα στην Γερμανία.


Πηγή: carscoops.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου