Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Αυτή είναι η νέα Porsche Cayenne





   Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Porsche Cayenne δημοσιοποιήθηκαν πριν από την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, αποδεικνύοντας ότι το νέο πολυτελές SUV διαθέτει ένα αρκετά νέο σχεδιασμό, τόσο στο εξωτερικό του, όσο και στο εσωτερικό του.
   Το μπροστινό τμήμα της νέας Cayenne δεν έχει υποστεί μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές, πλην της ελαφρώς μεγαλύτερης μπροστινής μάσκας που συνδυάζεται με δύο μικρότερες εισαγωγές αέρα στις δύο πλευρές της. Επίσης, το προφίλ του αμαξώματος έχει γίνει περισσότερο αιχμηρό, με χαρακτηριστική την ελαφρά κλίση προς τα πίσω της οροφής. Το πίσω τμήμα της νέας Cayenne διαθέτει αρκετές αλλαγές, με την κυριότερη να εντοπίζεται στα πίσω φωτιστικά σώματα που πλέον ενώνονται με μία κόκκινη φωτεινή μπάρα, θυμίζοντας κατά πολύ αυτά της Panamera. Επίσης, η πίσω αεροτομή έχει μεγαλώσει σημαντικά σε μέγεθος.
   Στο εσωτερικό το βλέμμα μαγνητίζει η νέα μεγαλύτερη οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας, ενώ γενικότερα επικρατεί ένας πιο απλός σχεδιασμός με αρκετές νέες ψηφιακές απεικονίσεις.
   Η νέα Porsche Cayenne θα κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα MLB της Volkswagen, την οποία χρησιμοποιεί ήδη το Audi Q7, ενώ προορίζεται και για το νέο VW Touareg. Αρχικά θα υπάρχουν διαθέσιμοι, τόσο V6, όσο και V8 υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες, ενώ οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις θα καθυστερήσουν να διατεθούν, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο όμιλος VW σχετικά με την απάτη που είχε στήσει με τις εκπομπές των diesel μοντέλων του.

Πηγή: motor1.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου