Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Έναρξη λειτουργίας νέου σταθμού διοδίων στην Ιόνια Οδό από 1η Αυγούστου


Από τα μεσάνυκτά της Τρίτης 1 Αυγούστου προς Τέταρτη 2 Αυγούστου 2017 θα ξεκινήσει η λειτουργία ενός νέου σημείου πληρωμής διοδίων στην “Ιόνια Οδό”. Αυτό βρίσκεται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και του κόμβου Χαλικίου, κοντά στο Μεσολόγγι, στο οποίο έχουν εγκατασταθεί ο μετωπικός σταθμός Κλόκοβας και οι πλευρικοί σταθμοί στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου.
   Οι τιμές των διοδίων στον μετωπικό σταθμό της Κλόκοβας διαμορφώνονται στα 1,60 ευρώ για τα δίκυκλα και τρίκυκλα, στα 2,95 ευρώ για τα επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης, στα 7,45 ευρώ για τα φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες και στα 10,40 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες.
   Στους πλευρικούς σταθμούς στον κόμβο Μεσολογγίου οι τιμές των διοδίων διαμορφώνονται στα 0,85 ευρώ για τα δίκυκλα και τρίκυκλα, στα 1,25 ευρώ για τα επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης, στα 3,10 ευρώ για τα φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες και στα 4,40 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες.
   Επίσης, ανακοινώθηκε ότι τα τελευταία 14 χλμ. της “Ιόνιας Οδού” από την Πέρδικα Ιωαννίνων, έως και τον ανισόπεδο κόμβο της “Εγνατίας Oδού”, θα παραδοθούν σε κυκλοφορία την Πέμπτη 3 Αυγούστου.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου