Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η Volvo είχε υποτιμήσει σημαντικά την ζήτηση για plug-in υβριδικά μοντέλα της

   Δυσαρέσκεια επικρατεί στην Volvo, γιατί η εταιρεία έπεσε αρκετά έξω στις προβλέψεις της σχετικά με τις πωλήσεις των plug-in υβριδικών μοντέλων της. Όπως τελικά αποδείχθηκε, η ζήτηση για τέτοιας τεχνολογίας μοντέλα της σουηδικής εταιρείας ήταν σημαντικά
μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, με αποτέλεσμα η ίδια να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις παραγγελίες που έχει ήδη συγκεντρώσει. Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλος της Volvo κ. Hakan Samuelsson, η ζήτηση για plug-in υβριδικές εκδόσεις της Volvo αναμένεται να έχει αυξηθεί κατά 20-25% μέχρι το τέλος του 2019, και για αυτό το λόγο η Volvo θα τριπλασιάσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους την παραγωγή μπαταριών, ηλεκτροκινητήρων και όλων των απαραίτητων εξαρτημάτων που απαιτούνται για την κατασκευή των εκδόσεων αυτών, σε σχέση με την παραγωγή μερών αυτών το 2018.

   Τα μοντέλα της Volvo που μπορούν να διατεθούν και με plug-in υβριδική τεχνολογία είναι τα V60, V90, XC60 και XC90, οι πωλήσεις των οποίων αποτελούν το 10 με 15% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας παγκοσμίως.



  

Πηγή: Automotive News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου