Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Πλέον μπορείτε να αγοράσετε και εσείς την MEB πλατφόρμα από την VW και να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρικό μοντέλο


  Το όνειρο αρκετών που είναι λάτρεις της αυτοκίνησης να δημιουργήσουν την δική τους εταιρεία αυτοκινήτων, φαίνεται ότι πλέον είναι περισσότερο κοντά από ποτέ! Και αυτό γιατί, ο κάθε ενδιαφερόμενος με το κατάλληλο για την περίσταση… κομπόδεμα, μπορεί να

αγοράσει την MEB πλατφόρμα για ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen. Και επίσημα πλέον, η τελευταία ανακοίνωσε ότι θα αποτελεί την προμηθεύτρια εταιρεία της πλατφόρμας ΜΕΒ προς τρίτους, προκειμένου να μειωθεί δραστικά το κόστος της ηλεκτροκίνησης παγκοσμίως. Μάλιστα, η πρώτη εταιρεία, εκτός VW Group, που έχει αγοράσει ήδη την συγκεκριμένη πλατφόρμα και την οποία χρησιμοποίησε για να παρουσιάσει το ηλεκτρικό της μοντέλο Life, είναι η γερμανική νεοφυής (startup) e.Go Mobile AG.

   Προκειμένου η Volkswagen να επιδείξει τις δυνατότητες που παρέχει η MEB πλατφόρμα της, πάνω στην οποία μπορούν να κατασκευαστούν πολλών και διαφορετικών ειδών αυτοκίνητα, παρουσίασε στην φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο, το ID Buggy Concept.






Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου