Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Στη γκάμα μοντέλων της Jaguar θα υπάρχει πάντα ένα δίθυρο σπορ κουπέ


   Μέσα στην τρέλα των SUV, φαίνεται ότι κάποιες εταιρείες δεν ξεχνούν την ιστορία τους, αλλά και με τί ακριβώς έχει γίνει συνώνυμο το όνομά τους. Μία από αυτές φαίνεται ότι είναι και η Jaguar, που ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια SUV
μοντέλων, όπως ορίζει η αγορά, δεν είναι διατεθειμένη να γυρίσει την πλάτη της στα αμιγώς σπορ μοντέλα. Σύμφωνα με δήλωση του υπεύθυνου σχεδιασμού της βρετανικής εταιρείας κ. Ian Callum στο Top Gear, η Jaguar θα συνεχίσει να διατηρεί στην γκάμα της ένα δίθυρο κουπέ μοντέλο, ανεξάρτητα του πόσο δημοφιλή είναι τα SUV. Ο κ. Callum πρόσθεσε ότι η ύπαρξη ενός τέτοιου μοντέλου είναι βασικό στοιχείο για την εταιρεία, παρόλο που μπορεί και να μην αποφέρει σημαντικά κέρδη στην τελευταία, όμως η Jaguar έχει κτίσει ολόκληρη την ιστορία της με τέτοια μοντέλα και δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει την πορεία της χωρίς την ίδια την κληρονομιά της.

   Βέβαια, ο υπεύθυνος σχεδίασης της Jaguar διευκρίνισε μεταξύ άλλων ότι το δίθυρο κουπέ μοντέλο της μπορεί στο μέλλον να σταματήσει να εξοπλίζεται με τους παραδοσιακούς κινητήρες εσωτερικής καύσης και να γίνει ηλεκτρικό.





Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου