Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Η Alfa Romeo αναμένεται να παρουσιάσει και ένα μικρό SUV μετά το Tonale


   Στην φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, η Alfa Romeo παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο, το Tonale, πάνω στο οποίο θα βασιστεί το επόμενο μικρομεσαίο SUV της γκάμας της και το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Stelvio. Τον ερχομό του τελευταίου η ιταλική εταιρεία
έχει ήδη ανακοινώσει από τον Ιούνιο του 2018. Τεχνικές λεπτομέρειες δεν αποκαλύφτηκαν για την πρωτότυπη αυτή μορφή του μικρομεσαίου SUV, πέραν του ότι η πλατφόρμα του θα μπορεί να φιλοξενήσει και plug-in υβριδική έκδοση, καθιστώντας το Tonale παραγωγής το πρώτο από τα έξι μοντέλα plug-in υβριδικής τεχνολογίας που θα παρουσιάσει η Alfa Romeo έως το τέλος του 2022.

   Φαίνεται, όμως, ότι η ιταλική εταιρεία προσβλέπει σε ένα ακόμη τρίτο SUV για την γκάμα της, μικρότερο του Tonale, το οποίο θα έρθει να συμπληρώσει το κενό που θα αφήσει η επερχόμενη παύση παραγωγής της MiTo. Σύμφωνα με δήλωση του υπεύθυνου του Ευρωπαϊκού τμήματος της Alfa Romeo κ. Roberta Zerbi στο AutoExpress, η εταιρεία θέλει να προσελκύσει περισσότερες γυναίκες στο πελατολόγιό της και για το λόγο αυτό είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει μετά το Tonale και ένα μικρό SUV.








Πηγή: AutoExpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου