Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

To νέο ηλεκτρικό μοντέλο πόλης της Honda δεν θα αποκτήσει έκδοση Type-R


   Η Honda παρουσίασε στην φετινή Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης το νέο της πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, το e. Η βασική έκδοσή του αποδίδει 134 ίππους, ενώ η πιο ισχυρή 152 ίππους, κάτι που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το μοντέλο αυτό θα είναι πισωκίνητο, χαρίζει

στο ηλεκτρικό αυτό αυτοκίνητο ένα σπορ προφίλ. Όμως η δυναμικότητα του e θα περιοριστεί σε αυτά τα χαρακτηριστικά και μόνο, αφού η Honda δεν προτίθεται να δημιουργήσει μία υψηλών επιδόσεων Type-R έκδοση για αυτό. Σύμφωνα και με τον υπεύθυνο της δημιουργίας του e κ. Kohei Hitomi, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Autocar, οι εκδόσεις Type-R μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για συγκεκριμένες κατηγορίες μοντέλων, ως ένας τρόπος έκφρασης του χαρακτήρα της Honda ως κατασκευάστρια σπορ μοντέλων. Στην περίπτωση, όμως, του e, η εταιρεία θέλει να παρέχει νέες προοπτικές αξιών στους πελάτες της.

   Και οι δύο εκδόσεις του e εξοπλίζονται με την ίδια μπαταρία χωρητικότητας 35,5 kWh που εξασφαλίζει έως και 220 χλμ. αυτονομίας. Η τιμή του στην Γερμανία θα ξεκινά από τα 29.470 ευρώ.



  

Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου