Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Την Porsche θα επέλεγε η Toyota να συνεργαστεί αν ήθελε να δημιουργήσει ένα νέο MR2

2015 Toyota S-FR Concept

   Αν και υπάρχει τα τελευταία χρόνια αρκετή φημολογία σχετικά με τον ερχομό ενός νέου MR2, η οποία, μάλιστα, έχει γίνει εντονότερη μετά την εμφάνιση του νέου Supra, παρόλα αυτά η Toyota δεν έχει εκδώσει καμία επίσημη ανακοίνωση που να αναφέρει κάτι τέτοιο. Πρόσφατα,

το Auto Industriya δημοσίευσε συνέντευξη του αρχιμηχανικού της ιαπωνικής εταιρείας, κ. Tetsuya Tada, ο οποίος ερωτήθηκε για το ποια εταιρεία θα επέλεγε η Toyota σε περίπτωση που αποφάσιζε να βγάλει σε παραγωγή ένα νέο MR2. O κ. Tada φαίνεται να είπε με θαυμασμό ότι θα επέλεγε την Porsche, καθώς την θεωρεί ως ιδανική εταιρεία για την κατασκευή ενός μικρού σπορ μοντέλου με κινητήρα στο κέντρο. Παρόλα αυτά, ο αρχιμηχανικός της Toyota δεν ανέφερε τίποτα άλλο σχετικό με μία πιθανή μελλοντική αναβίωση του θρυλικού μοντέλου.

   Να σημειωθεί ότι τα τελευταία δύο σπορ μοντέλα που έχει παρουσιάσει η Toyota, το GT82 και το Supra, αποτελούν αποτέλεσμα συνεργασίας με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, την Subaru για το πρώτο και την BMW για το δεύτερο.

  




Πηγή: Auto Industriya

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου