Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Το 1/3 των γρηγορότερων μοντέλων παραγωγής είναι υβριδικής ή πλήρως ηλεκτρικής τεχνολογίας


   Μπορεί η ηλεκτροκίνηση να έχει πολλούς θαυμαστές, την ίδια στιγμή, όμως, έχει δημιουργήσει και πολλούς πολέμιούς της. Μία πρόσφατη έρευνα της Select Car Leasing έρχεται να αποδείξει, προς λύπη αυτών που θεωρούν ότι η οδήγηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου υπολείπεται

σε συγκινήσεις σε σχέση με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ότι αρκετά από τα σημερινά supercar και hypercar μοντέλα, είναι, είτε υβριδικά, είτε πλήρως ηλεκτρικά.

   Πρώτη σε επιτάχυνση από στάση στα πρώτα 96 χ.α.ώ. (60 μ.α.ώ.) έρχεται η υβριδική Porsche 918 Spyder, ακολουθώντας το πλήρως ηλεκτρικό Tesla Model S P100D και το “συμβατικό” βενζινοκίνητο Dodge Challenger SRT Demon. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Ariel Atom 500, ενώ ακολουθούν η Lamborghini Huracan Performante, η Ferrari LaFerrari, η Lamborghini Aventador SV, η Bugatti Veyron Super Sport, η Lamborghini Huracan, η Porsche 911 Turbo S, η Bugatti Chiron, η McLaren 720S, το Nissan GT-R Nismo, η Lamborghini Aventadaor SVJ, το Rimac Concept One, η McLaren P1, το Audi R8V10 Plus και το Tesla Model S P90D.

  
  



Πηγή: Select Car Leasing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου