Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

H Skoda θα προμηθεύει τις μπαταρίες των υβριδικών μοντέλων των Seat, Audi και VW


     H Skoda θα είναι πλέον υπεύθυνη για την προμήθεια των υπόλοιπων εταιρειών του γερμανικού ομίλου, δηλαδή των Audi, Seat και Volkswagen, με τα απαραίτητα μέρη των υβριδικών τους μοντέλων. Ήδη το εργοστάσιο της Skoda στην Mlada Boleslav έχει ξεκινήσει την παραγωγή
των πρώτων μηχανικών μερών τα οποία θα προμηθευτούν οι αδελφές εταιρείες του ομίλου της VW. Η συγκεκριμένη απόφαση που θέλει την Skoda ως προμηθεύτρια εταιρεία των Audi, Seat και Volkswagen για τα υβριδικά τους μοντέλα, πάρθηκε το 2017, ακολουθούμενη από μία επένδυση ύψους 25,3 εκατ. ευρώ. Η τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή μπαταριών υψηλής τάσης για PHEV μοντέλα, τα οποία θα τοποθετούνται στα υβριδικής τεχνολογίας μοντέλα που θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα MQB του VW Group. Μερικά από αυτά είναι τα Superb iV, Volkswagen Passat GTE και Seat Tarraco PHEV.

   H Skoda αγοράζει τις κυψέλες μπαταριών από εξωτερικές εταιρείες, συναρμολογώντας αυτές στο εργοστάσιό της. Στη συνέχεια αυτές δοκιμάζονται και φορτίζονται πριν τοποθετηθούν στα διάφορα μοντέλα.


      






Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου