Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Νέα ειδική έκδοση Monogram για το Lancia Ypsilon


   H Lancia μπορεί να έχει περιοριστεί εμπορικά στην ιταλική αγορά και με ένα και μόνο μοντέλο, το Ypsilon, φαίνεται όμως ότι αυτή δεν θα μπει, τουλάχιστον σύντομα, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και αυτό γιατί, εκτός από το γεγονός ότι η Lancia κατάφερε στο πρώτο εξάμηνο
του 2019 να ξεπεράσει σε πωλήσεις την Alfa Romeo σε ολόκληρη την Ευρώπη, η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε ότι λανσάρει και μία νέα ειδική έκδοση για το “μονάκριβο” μοντέλο της. Αυτή θα ονομάζεται Monogram, αναφερόμενη προφανώς στο γράμμα Υ το οποίο θα κοσμεί πολλά σημεία του αυτοκινήτου, τόσο στο εξωτερικό του όσο και στο εσωτερικό αυτού. Το αμάξωμα του Lancia Ypsilon Monogram θα διατίθεται αποκλειστικά σε συνδυασμό μαύρης και ελαφρά χρυσής απόχρωσης, ενώ οι εμπρός κολώνες θα γεφυρώνουν τα δύο αυτά χρώματα, με βαθμιαία μετάβαση του μαύρου σε χρυσό.


   Η έκδοση Monogram, όπως και οι υπόλοιπες που υπάρχουν σήμερα για το Ypsilon, θα μπορούν να εξοπλιστούν, είτε με τον 1,2 λίτρων Fire Evo II βενζινοκινητήρα απόδοσης 68 ίππων, είτε με τον δικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 0,9 λίτρων TwinAir απόδοσης 79 ίππων.




      






Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου