Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Η Audi θα παρουσιάσει ένα δυναμικού σχεδιασμού ηλεκτρικό μοντέλο στο μέγεθος του Α4

Ψηφιακή προσέγγιση του νέου ηλεκτρικού κουπέ της Audi (Autocar)

   Ανάμεσα στα 20 ηλεκτρικά μοντέλα που πρόκειται να παρουσιάσει η Audi μέχρι το 2025, θα είναι και ένα ιδιαίτερα ελκυστικό τετράθυρο κουπέ, το οποίο θα διαθέτει τις ίδιες διστάσεις με το σημερινό Α4. Ο σχεδιαστής του ηλεκτρικού αυτού μοντέλου με τον αναμενόμενο δυναμικό

σχεδιασμό, κ. Parys Cybulski, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Autocar, ανέφερε συγκεκριμένα ότι ο η εμφάνιση του νέου αυτού μοντέλου θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, ενώ θα διαθέτει γραμμές δανεισμένες από το Α7 Sportback και το E-tron GT. Αυτό θα παρουσιαστεί μέχρι το 2023, και θα διαθέτει την πλατφόρμα ΡΡΕ της Porsche.


   Η τελευταία θα είναι παρόμοια με την ΜΕΒ πλατφόρμα της Volkswagen, που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα της τελευταίας, αλλά θα μπορεί να δεχθεί περισσότερες τεχνολογίες, όπως σύστημα τετραδιεύθυνσης και σύστημα κατανομής της ροπής. Η αρχιτεκτονική της πλατφόρμας ΡΡΕ έχει βασιστεί στην τοποθέτηση του ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα, όμως μπορεί κάλλιστα να φιλοξενήσει και έναν δεύτερο στον μπροστινό προκειμένου να επιτευχθεί τετρακίνηση.


      




Πηγή: Autocar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου