Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Η Hyundai δημιούργησε ένα mini-bus οκτώ ατόμων με 402 ίππους για drift (+video)


   Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι και οι υπάλληλοι στο τμήμα N της Hyundai, που είναι υπεύθυνο για τις υψηλών επιδόσεων εκδόσεις μοντέλων της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, έχουν αρκετό… ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους, αφού αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα mini-bus με 402 ίππους,

το οποίο φυσικά δεν θα βγει σε παραγωγή. Πρόκειται για το iMax N, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα υπάρχοντα μέχρι στιγμής i30 N και Veloster N, έστω και ως πρωτότυπο. Αυτό βασίζεται στο μοντέλο H-1, διαθέτοντας έναν V6 twin-turbo κινητήρα 3,5 λίτρων, με κίνηση στους πίσω τροχούς, αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, διατηρώντας, όμως, την διάταξη των οκτώ θέσεων στο εσωτερικό του. Φυσικά είναι βαμμένο στο χαρακτηριστικό σιελ χρώμα όλων των N μοντέλων, διαθέτει ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ζάντες 19 ιντσών και ειδικά ενισχυμένα φρένα, ενώ η διπλή εξάτμιση αναλαμβάνει να τονίσει τον ήχο του V6 κινητήρα.


   Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμήσει να εκτελέσει μερικές… πλαγιολισθήσεις με το iMax N, αλλά με οκτώ επιβαίνοντες, η Hyundai ισχυρίζεται ότι στην περίπτωση αυτή η κατανομή βάρους στους δύο άξονες είναι ακριβώς 50:50.






Πηγή: Hyundai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου