Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

H Hyundai αποφάσισε ότι θα βγάλει σε παραγωγή το εντυπωσιακό πρωτότυπο Genesis Essenstia


   Το πρωτότυπο Genesis Essentia είδε τα φώτα της δημοσιότητας για πρώτη φορά στην φετινή Έκθεση της Νέας Υόρκης αποτελώντας ένα ιδιαίτερα όμορφο, εντυπωσιακό και δυναμικό ηλεκτρικό κουπέ μοντέλο, με αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και πόρτες που ανοίγουν προς
τα πάνω. Φαίνεται ότι ο αντίκτυπος του μοντέλου στο κοινό ήταν τόσο μεγάλος, που η “μαμά” Hyundai αποφάσισε κιόλας να το βγάλει σε παραγωγή, έστω και αν αυτή θα είναι αρκετά περιορισμένη. Το τελικό μοντέλο που θα βγει στην αγορά αναμένεται να είναι έτοιμο περίπου το 2020 με 2021 και θα είναι το πιο ακριβό στην γκάμα της Genesis. Σύμφωνα με τον διευθυντή σχεδιασμού της εταιρείας κ. Manfred Fitzgerald, παρόλο που το Essentia είναι ένα πρωτότυπο μοντέλο, όλα τα μηχανικά του μέρη κάτω από το ανθρακονημάτινο κέλυφός του είναι τεχνικώς δυνατόν να υιοθετηθούν σε ένα αυτοκίνητο παραγωγής. Όλα, πλην των εντυπωσιακών θυρών που ανοίγουν προς τα πάνω.

   Η μελλοντική ηλεκτρική κουπέ ναυαρχίδα της Genesis θα κατασκευαστεί πάνω σε μία νέα εξελιγμένη πλατφόρμα που θα χρησιμοποιούν όλα τα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας.





Πηγή: Motor Trend

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου