Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

To Audi E-Tron GT απέναντι στο Tesla Model S

   Με το νέο πλήρως ηλεκτρικό E-Tron GT, η Audi φαίνεται να απαντά ευθέως στο πρόσφατο ερώτημα (http://www.autonewsposts.com/2018/11/vw-daimler-bmw-sexy-tesla.html) του Γερμανού Υπουργού Μεταφορών Peter Altmaie σχετικά με το πότε οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες
θα παρουσιάσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που να είναι τουλάχιστον κατά το ήμισυ σέξι, όσο τα μοντέλα της Tesla. Με ιδιαίτερα δυναμικό σχεδιασμό, το E-Tron GT προορίζεται για να τραβάει τα βλέμματα στο πέρασμά του ενώ φέρει όλα τα εχέγγυα, τουλάχιστον εμφανισιακά, για να χαρακτηριστεί ένα καθαρά σπορ μοντέλο.

   Πάντως, μία σύγκριση του Audi E-Tron GT με το αντίπαλο δέος του, το Tesla Model S 75D ως προς τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Αυτό που μπορεί να διαπιστώσει κανείς είναι ότι στο Audi E-Tron GT έχει δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην οδηγική απόλαυση, μιας και σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία μπορεί να πιεστεί για όσο το επιθυμεί ο οδηγός του, σε αντίθεση με το Model S που μειώνει αυτόματα την απόδοση των ηλεκτροκινητήρων του μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα λειτουργίας κοντά στο όριό του.





Πηγή: InsideEVs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου