Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Το μεσαίο SUV της Alfa Romeo θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το πάτωμα του Jeep Renegade

Ψηφιακή σχεδιαστική προσέγγιση του μικρομεσαίου SUV της Alfa Romeo / Carscoops

   Το πρώτο SUV της Alfa Romeo, και το μόνο μέχρι στιγμής, είναι το Stelvio, όμως η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για τέτοιου είδους οχήματα φαίνεται ότι λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους υπεύθυνους της ιταλικής εταιρείας, αφού προσανατολίζονται στην δημιουργία και ενός
δεύτερου SUV. Το νέο αφεντικό του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles κ. Mike Manley δήλωσε κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης που είχε με τα ιταλικά συνδικάτα εργαζομένων στο Τορίνο, ότι στην ατζέντα της Alfa Romeo εξακολουθεί να υπάρχει ένα νέο μικρομεσαίο SUV. Μάλιστα, ο ίδιος διευκρίνισε ότι αυτό δεν θα χρησιμοποιήσει το πάτωμα πάνω στο οποίο κατασκευάζονται ήδη οι Giulia και Stelvio, αλλά πιθανότατα να χρησιμοποιήσει την ίδια αρχιτεκτονική με το Jeep Renegade.


Ψηφιακή σχεδιαστική προσέγγιση του μικρομεσαίου SUV της Alfa Romeo / Carscoops
   To τελευταίο χρησιμοποιεί την “μικρή αμερικάνικη πλατφόρμα” πάνω στην οποία κατασκευάζονται και τα Fiat 500X και Fiat 500L. Οι βασικές εκδόσεις αυτών είναι προσθιοκίνητες, ενώ οι πιο ακριβές μπορούν να διατεθούν και με τετρακίνηση. Αν τελικά βγει σε παραγωγή το μικρομεσαίο SUV της Alfa Romeo, αυτό πιθανότατα θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Fiat στο Pomigliano κοντά στην Νάπολη της Ιταλίας, όπου κατασκευαζόταν και το πρόδρομο μοντέλο της Giulia, η Alfa Romeo 159.





Πηγή: Carscoops


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου