Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

H Ford κατασκεύασε ένα προηγμένης τεχνολογίας ηχομονωτικό σπιτάκι για σκύλους (+video)

   Όσοι ζείτε ή έχετε ζήσει με σκύλο, είστε σε θέση να γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι έντονοι ήχοι, όπως αυτοί από την έκρηξη βεγγαλικών ή από κεραυνούς, στρεσάρουν τους σκύλους σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η Ford προκειμένου να κάνει τη ζωή του τετράποδου φίλου σας, αλλά και τη δική σας,
όσο το δυνατόν πιο ήρεμη, δημιούργησε ένα σπιτάκι με προηγμένα συστήματα ηχομόνωσης. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τα ηχομονωτικά υλικά και τις κατάλληλες επενδύσεις με τα οποία κατασκευάστηκε το συγκεκριμένο σπιτάκι για σκύλους, αυτό διαθέτει και ηχεία στο εσωτερικό του από τα οποία, όταν αυτό χρειαστεί, εκπέμπονται κατάλληλοι ήχοι που εξουδετερώνουν την τυχόν ενοχλητική φασαρία. Πρόκειται για τεχνολογία που η Ford χρησιμοποιεί και στο SUV της, το Edge, προκειμένου να εξουδετερώνονται σε μεγάλο βαθμό οι έντονοι ήχοι από το περιβάλλον στο εσωτερικό της καμπίνας του.

   Επίσης, το πρωτοποριακό αυτό σπιτάκι εξοπλίζεται με αυτόματα ανοιγοκλεινόμενη γυάλινη πόρτα, με ηχομονωτικό σύστημα εξαερισμού, καθώς και με αντικραδασμικές βάσεις.


  

Πηγή: Carscoops

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου