Τρίτη 13 Απριλίου 2021

O πρόεδρος της Toyota τιμήθηκε με το φετινό βραβείο World Car Person of the Year

   Οι 93 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο που πήραν φέτος μέρος στις ετήσιες βραβεύσεις του θεσμού World Car Awards ανακύρηξαν ως Παγκόσμια Προσωπικότητα του Αυτοκινήτου για το 2021 (World Car Person of the Year) τον πρόεδρο της Toyota Motor Corporation. Πρόκειται για τον
κ. Akio Toyoda ο οποίος τρέφει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ συχνά δηλώνει ότι η εταιρεία του δεν θα πρέπει να είναι γνωστή ως μία κατασκευάστρια “βαρετών” αυτοκινήτων. Οι λόγοι που οδήγησαν φέτος τους δημοσιογράφους να δώσουν στον κ. Toyoda το ένα από τα έξι βραβεία που απονέμονται κάθε χρόνο από τον θεσμό World Car Awards είναι το γεγονός ότι ο κ. Toyoda κατάφερε εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας να διατηρήσει την Toyota κερδοφόρο, προστατεύοντας τις δουλειές των 360.000 εργαζομένων σε αυτήν σε όλο τον κόσμο, αλλά και η επιμονή του στην εξέλιξη της αυτοκίνησης και στο πέρασμα αυτής σε μία εποχή που αυτή θα χαρακτηρίζεται από την ηλεκτροκίνηση, την αυτόνομη οδήγηση και την συνδεσιμότητα μεταξύ των αυτοκινήτων. Όσον αφορά το μέλλον της αυτοκίνησης, ο πρόεδρος της Toyota έχει προβεί στην κατασκευή της Woven City, μία πρωτότυπη πόλη του μέλλοντος. όπου το όραμα του κ. Toyoda γίνεται πραγματικότητα. Τέλος, ο Akio Toyoda είναι γνωστός και για τις πολλές ώρες που αφιερώνει συμμετέχοντας σε αρκετούς αγώνες αυτοκινήτου ως φυσικά οδηγός αγώνων.

   Στην παραλαβή του βραβείου, ο πρόεδρος της Toyota αναφέρθηκε πρωτίστως σε όλους τους υπαλλήλους και εργαζόμενους στην εταιρεία του σε όλο τον κόσμο, ευχαριστώντας από μέρους τους για την συγκεκριμένη βράβευση.

 

 


 

Πηγή: Carscoops


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου