Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

H Huawei ξεκίνησε τις πωλήσεις του πρώτου της αυτοκινήτου που αποδίδει 550 ίππους

   Η εταιρεία Huawei μπήκε πλέον και επίσημα στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αφού στην φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στην Shanghai παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο, το Seres SF5. Αν και πρόκειται για μία ανανεωμένη έκδοση του SF5 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά
στην ίδια έκθεση το 2019, η Huawei ανακοινώνει ότι βοήθησε την κατασκευάστρια εταιρεία Seres στην εξέλιξη του βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων και των δύο ηλεκτροκινητήρων που συνιστούν το plug-in υβριδικό σύνολο που κινεί το μοντέλο. Η συνολική απόδοση αυτού φτάνει τους 550 ίππους, με την επιτάχυνση από στάση να επιτυγχάνεται σε 4,7 δευτ. Αδιαμφισβήτητα, η πιο εμφανής παρέμβαση της Huawei έχει γίνει στην μεγάλη οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας, το οποίο συνοδεύεται από 11 ηχεία τοποθετημένα γύρω από την καμπίνα.

   Το Seres SF5 θα πωλείται σε επιλεγμένα καταστήματα της Huawei στην Κίνα, με τιμές που θα ξεκινούν από τα 216.800 yuan (περίπου 28.000 ευρώ) για την έκδοση με κίνηση στους δύο τροχούς και από τα 246.800 yuan (περίπου 31.600 ευρώ) για την τετρακίνητη έκδοση.

 

 

 

 

Πηγή: Huawei

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου