Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Αναβάλλεται για τρεις μήνες η παρουσίαση της Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale Concept

  Αν και είχε ανακοινωθεί ότι η επίσημη πρώτη παρουσίαση του μικρομεσαίου SUV της Alfa Romeo έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο φθινόπωρο, φαίνεται ότι αυτή θα πάει πίσω τουλάχιστον τρεις μήνες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει και στις αρχές του 2022. Το χρονικό αυτό
διάστημα των τριών μηνών δεν έχει επιλεγεί τυχαία, καθώς αυτός είναι ο χρόνος που απαιτείται για να βελτιωθεί η ιπποδύναμη του plug-in υβριδικού συνόλου που θα το εξοπλίζει. Πρόκειται για μία απαίτηση του νέου διευθύνοντα συμβούλου της ιταλικής εταιρείας Jean-Philippe Imparato, ο οποίος, σύμφωνα με πηγές από την ίδια την Alfa Romeo τις οποίες επικαλείται άρθρο του Automotive News Europe, θέλει η Tonale να είναι διαθέτει πιο δυνατές εκδόσεις από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί.

   Λεπτομέρειες σχετικά με τις εκδόσεις ιπποδυνάμεων της Tonale δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, αλλά οι κινητήρες και το υβριδικό σύνολο που θα δανειστεί θα είναι ίδιοι με αυτούς που χρησιμοποιεί το Jeep Compass. Μία υψηλών επιδόσεων έκδοση QV έχει ήδη απορριφθεί.

 

 

 


 

 

Πηγή: Carscoops


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου