Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Τα εγχειρίδια Haynes για νέα μοντέλα θα διατίθενται πλέον μόνο σε ηλεκτρονική μορφή

  Οι περισσότεροι που ασχολούνται με το αυτοκίνητό τους και ανά καιρούς προβαίνουν σε μικροεπισκευές από μόνοι τους, είθισται να διαθέτουν και το αντίστοιχο εγχειρίδιο του οίκου Haynes. Ο γνωστός εκδοτικός οίκος διαθέτει από ένα λεπτομερέστατο εγχειρίδιο επισκευών για σχεδόν

κάθε μοντέλο αυτοκινήτου, από τα παλαιότερα έως τα πιο καινούργια. Ο Haynes, σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, αποφάσισε πλέον να σταματήσει να τυπώνει τα εγχειρίδιά που θα αφορούν εφ’ εξής νέα μοντέλα, ενώ θα συνεχίσει να δημιουργεί εγχειρίδια επισκευών για τα νέα μοντέλα, τα οποία, όμως, θα διατίθενται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσει η εκτύπωση των υπαρχόντων εγχειριδίων που έχουν κυκλοφορήσει ήδη σε έντυπη μορφή.

   Αν και η συγκεκριμένη απόφαση πιθανότατα να δυσαρεστήσει κάποιους που αρέσκονται να κρατάνε το εγχειρίδιο στα χέρια τους, ιδίως όταν αυτοί βρίσκονται “επί το έργον”, η ψηφιακή μορφή θα δίνει τη δυνατότητα εκτός από φωτογραφίες, να είναι διαθέσιμα και σχετικά βίντεο με τον τρόπο επισκευής διαφόρων μερών των αυτοκινήτων.

  

 

 

 

Πηγή: Carscoops


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου