Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Οι γυναίκες ψήφισαν φέτος το Mazda 3 ως το καλύτερο μοντέλο στον κόσμο

   Τον τίτλο Women's World Car of the Year 2019 απέσπασε το Mazda 3. Ο τίτλος αυτός απονέμεται σε ένα νέο μοντέλο, μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν γυναίκες κριτές από 30 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Οι γυναίκες κριτές ψηφίζουν το καλύτερο μοντέλο για το
έτος, σύμφωνα με το τί κριτίρια χρησιμοποιεί το γυναικείο καταναλωτικό κοινό, όταν πρόκειται να αποφασίσει να αγοράσει ένα νέο αυτοκίνητο. Η ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία, η οποία είδε το μικρομεσαίο της μοντέλο να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στο γυναικείο φύλο, δήλωσε ότι οι λόγοι που χάρισαν την συγκεκριμένη διάκριση στο Mazda 3 είναι η ώριμη σχεδιαστική φιλοσοφία Kodo σε αυτό, που καταφέρνει να συνδυάζει απλές σχεδιαστικές γραμμές, με ένα τολμηρό παρουσιαστικό και μια πιο διακεκριμένη γενικότερη δομή του αμαξώματος.

   Πέραν του τίτλου του παγκοσμίως καλύτερου γυναικείου μοντέλου για το 2019, το Mazda 3 ψηφίστηκε και ως το παγκοσμίως καλύτερο γυναικείο οικογενειακό μοντέλο για το 2019 (Women's World Family Car of the Year 2019).






Πηγή: Motor1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου