Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

H MG ετοιμάζει ένα νέο διθέσιο σπορ ηλεκτρικό μοντέλο για να γιορτάσει τα 100 χρόνια της (+video)

2021 MG Cyberster Concept
   Η βρετανική εταιρεία MG, η οποία πριν από 16 χρόνια βρέθηκε στην ιδιοκτησία της κινεζικής SAIC, κλείνει τα 100 χρόνια λειτουργίας της το 2024. Για να γιορτάσει την χρονιά αυτή ορόσημο για την ίδια, θα παρουσιάσει ένα πλήρως ηλεκτρικό σπορ διθέσιο μοντέλο, το οποίο, μάλιστα θα είναι και
ιδιαίτερα προσιτό σε τιμή, σύμφωνα με τα λεγόμενα επίσημου εκπροσώπου της εταιρείας που επικαλείται το Carscoops. Αυτό θα βασιστεί στο πρωτότυπο MG Cyberster που παρουσιάστηκε το 2021 στην έκθεση Shanghai Auto Show, όπου 5.000 πιθανοί αγοραστές δήλωσαν ότι αν αυτό έβγαινε σε παραγωγή θα το αγόραζαν. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που οι υπεύθυνοι της εταιρείας έδωσαν το πράσινο φως για να βγει σε παραγωγή ένα νέο διθέσιο σπορ μοντέλο, ως φόρος τιμής στα ιδιαίτερα γνωστά αντίστοιχα παλιά μοντέλα που κατασκεύασε η MG στην ιστορία της. Η παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής αναμένεται κάποια στιγμή εντός του 2024.

   Το πρωτότυπο MG Cyberster διαθέτει αυτονομία 800 χλμ. και επιτάχυνση από στάση στα πρώτα 100 χ.α.ώ. σε λιγότερο από 3 δευτ.



  

 

Πηγή: Carscoops


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου