Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Το FBI εισέβαλε στα γραφεία της Ducati στις ΗΠΑ

  Φαίνεται ότι στο στόχαστρο του FBI έχει μπει η Ducati North America στο πλαίσιο έρευνας που πιθανόν να έχει να κάνει με οικονομική απάτη. Περίπου 30 πράκτορες της Αμερικανικής Υπηρεσίας εισέβαλαν με δικαστική εντολή στα κεντρικά γραφεία της Ducati στο San Francisco
στις 17 Δεκεμβρίου 2020 και μάλιστα με προτεταμένα όπλα, προκειμένου να διεξάγουν “ενέργειες επιβολής του νόμου”. Την συγκεκριμένη στιγμή βρισκόντουσαν πολύ λίγοι υπάλληλοι στα γραφεία, λόγω των μέτρων του Covid-19. Πολλά Μέσα Ενημέρωσης της περιοχής επικοινώνησαν με το FBI προκειμένου να συλλέξουν περαιτέρω πληροφορίες για το συγκεκριμένο γεγονός, με την εκπρόσωπό της Υπηρεσίας Katherine Zachel απλά να επιβεβαιώνει την επιδρομή στα γραφεία της Ducati North America , χωρίς, όμως, να προβαίνει σε περισσότερες αποκαλύψεις καθώς η εν λόγω έρευνα που αφορά την συγκεκριένη εταιρεία είναι ακόμη σε εξέλιξη.

   Από πλευράς της η Ducati North America δήλωσε ότι βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με το FBI και ότι στα πλαίσια αυτής δεσμεύεται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τις έρευνες.

 

 

 


Πηγή: RideApartBayAreaRidersRoadRacingWorldAsphalt&Rubber


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου