Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Εγκαταλελειμμένη Lamborghini Huracan στην έρημο της Νεβάδα βρίσκεται στα αζήτητα (+video)

   Οι Royalty Exotic Cars ανακάλυψαν μία αρκετά τρακαρισμένη Lamborghini Huracan στην έρημο της Νεβάδα κοντά στο Las Vegas, προφανώς εγκαταλελειμμένη, και προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της ιστορίας του συγκεκριμένου supercar. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο
εξωτικό αυτοκίνητο, που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο, βρίσκεται κοντά στον τοπικό επαρχιακό δρόμο σε κοινή θέα και παρόλα αυτά κανείς δεν φαίνεται να το έχει αναζητήσει, κάνει το περιστατικό ακόμη πιο περίεργο. Από τις πινακίδες κυκλοφορίας, οι Royalty Exotic Cars βρήκαν ότι η πράσινη Huracan ανήκει σε μία εταιρεία στην Oklahoma, κάτι που αποκλείει το ενδεχόμενο αυτή να ήταν για test drive. Επίσης, το 2019 ο David Nickerson II είχε δημοσιεύσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φωτογραφίες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου σταθμευμένο, και φυσικά αγρατζούνιστο, στο υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου Cosmopolitan στο Las Vegas.

   Ίσως τελικά η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί μία από αυτές που εντάσσονται στο τοπικό... γνωμικό, "ό,τι συμβαίνει στο Las Vegas, μένει στο Las Vegas".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου